Freestyletrening på Fredriksten festning!

Den første lørdagen i oktober traff jeg Jessica og Sussie på festningen i skumringstimen for å trene freestyle. Det var surt og kaldt, men det er da ingen grunn til å foretrekke sofan en lørdagskveld fremfor hundetrening :-) Jessica var så grei å leke seg litt med kamera mitt mens jeg trente - og her er litt av resultatet. Tusen takk Jessica for at du stilte opp og tok litt bilder!!!!

Tuva går slalom mellom bena mine:

Det dukker opp mange tanker da man ser seg selv på bilder og film - og det er helt klart nyttig i treningssammenheng. Og jeg ser at jeg må bli flinkere til å rette meg opp i ryggen. Har fått tilbakemelding på dette før under agilityttrening og vet at det er fort gjort å glemme seg bort...og ikke så rart at jeg føler meg litt stiv etter trening ;-)

Tuva i spinn (snurr med klokka):

Ivrig dame - det er helt sikkert! Tuva er så på nett og utrolig morsom å jobbe med :-))

Frida går på plass med god kontakt - og hun er utrolig ivrig! Nå som hun får kortison hver dag er hun enda mer gira på mat en før og tipper nesten rundt iblant :-) Tuva går også på plass med god kontakt, men på bildene ser jeg at hun går litt for langt ifra meg. Hun er stabil på avstanden, så her har jeg nok bommet litt i innlæringen. Får gruble litt på hvordan løse det. Nyttig er det i alle fall - å se dette på bilder :-) Det er veldig tydelig!

Frida går slalom mellom bena mine - her har hun vært utrolig kjapp på å "ta det".

Tuva - på et veldig tidlig stadie i å balansere på bakbena...

 

Frida i dekk og bli - fikk ikke helt vekk disse øynene nei....

Tuva er klar for nye oppgaver...

Og her lå Jessica i gresset og tok bilde - og det er litt høyt så Tuva har fått enda kortere ben enn hun vanligvis har ;-))

 

Den beste belønningen Frida får er å overfalle mor....

 

Takk for en flott økt jenter - både de på to og de på fire ben :-)))

Tilbake til Bilder   Hjem