Tunnel

Her i huset har vi gått til innkjøp av en barnetunell på www.ikea.no. Denne er kjempegrei å ha inne om vinteren, og ute om sommeren. Den kan lett legges sammen og tar liten plass. Slike leketunneler duger helt fint til hjemmebruk hvis du har lyst til å prøve deg litt.

Slalom

 Vi har kjøpt våre slalompinner på www.rusta.se De var rimelige og greie. Leveres som 12 pinner i to farger, og med følger det et avstandsmål så du får rett avstand på 60 cm mellom hver pinne. I dag har vi oppe 4 stk til innlæring i hagen.  Til Slalom kan du bruke hva som helst. Strømgjerdepåler er rimelig å kjøpe, lette å stikke i bakken og ha med i bilen. Vil du ha litt forandring på de kan du evt tre på de elektrikerrør i ulike farger. Bambusstenger fra hagebutikken, skistaver og andre kreative løsninger er også fullt brukbart. Her er det bare fantasien som stopper deg.


Bildene viser Frida på nybegynnerkurs i agility på Follo Brukshundklubb 8-10 mai 2009. Frida skal selv søke seg inn på rett inngang i slalomen. Jeg går bak og holder igjen da hun går feil og instruktør Aina Nilsen hjelper til.

Hjul

Vi har også kjøpt er enkelt hjul på www.rustad.se. Det er helt greit til hjemmebruk, meget enkelt og kan justeres i høyden Hundene synes det er morro! Vi har også to kjegler med en ring på fra www.hooks.no Hundene synes det er morro å få oppgaver og gjøre ting sammen med oss! 

Berlina på 9 år er i fart! Dette er kjempemorro selvom man ikke er ungdom lenger!


Men denne ringen var kanskje litt liten til Berlina....