Badetur til Ramtjern 2.8.2011

Ramtjern er familiens paradis. Bare 20 minutters gange gjennom skogen åpenbarer det seg i sin prakt... En fantastisk badeplass, grille og bålplass - og samlingssted for familien. Det er få andre som bruker stedet, noe som gjør at hundene stort sett alltid går løse også der. I sommer fikk vi tillatelse fra grunneier(nabo) til å bygge en flåte der inne. Min svigerinne Mona, og min datter Cecilie har arrangert Camp Ramdal i sommer - 3 dager i telt ved Ramtjern for 11 barn og 4 voksne. Campens hovedprosjekt var flåtebygging, og den er festet i tau både ute på ei lita øy og inne på land - og man kan dra seg frem og tilbake. STOR STAS! Campen var meget vellykket - flåta kom opp og nå har både to og firbente STOR glede av den!

Tuva har ikke hoppet fra noe før, selvom hun er en ivrig svømmer. Med litt lokking kastet hun seg uti det - flotte Tuva jenta mi :-)

Berlina er passert 11 år, og denne sommeren har hun igjen vært som en fisk i vannet. De senere årene har hun ikke badet noe særlig, og hun har store forkalkninger i det ene bakbenet som lett gjør henne stiv, men denne sommeren har hun igjen lagt seg på svøm. Med badetemperaturer fra 21-24 grader har svømmingen gjort henne bare godt - og det er veldig bra for henne å bevege seg slik helt uten belastning. Gode jenta vår dette...

Den godt voksne damen fornektet seg ikke og tok opp gamle kunster som å hoppe fra flåta... Dog ikke så elegant som i sine yngre glansdager ;-)

Irma på 9 måneder har ikke hatt sansen for vann. Et par dager før denne turen tok jeg henne med til en strand, lastet med redningsvest, godbiter og godt humør. Den lille damen lot seg da lokke ut i vannet og fikk prøvd seg litt på svømmingen. Og jammen tok hun ikke mot til seg og la på svøm en liten runde her også... Stolt av frøkna mi!

Tørr jeg dette da....

Se på meg!!

OJ! Jeg som trodde jeg kunne gå rett opp!

Flinke Irma jenta på første skikkelige svømmeturen...

Fine jentene til mor det...

Jeg får svømme langsmed da....

Godt å komme på land med Berlinamor...