Planer og kull
Oppdatert 15.09.21.

Alle valper født her i sommer er solgt, og det blir tidligst valper hos oss igjen sommeren 2022.  


Etter en lenger periode hvor valpeplaner ikke har gått slik jeg håpet, har jeg bestemt meg for å avvikle venteliste, og heller ta de forespørsler som kommer da jeg vet hva jeg faktisk har av valper.  Det siste 2  årene har mange blitt skuffet, meg selv inkludert, da ting ikke alltid har gått slik jeg håpet.

Jeg ønsker dere som ser etter valp, lykke til i søken etter en bestevenn. 


**********************************************************************************Min drøm for valper født her er at de skal bli like viktige for sine eiere, som mine hunder er for meg. Jeg synes preging og sosialisering er spennende, og viktig - og legger mye innsats i å skape trygge valper. Ved 8 ukers alder overtar valpekjøper stafettpinnen, og de første 8 ukene de har valpen hjemme er en viktig del av sosialiseringsfasen. Jeg har et mål om å holde kurs for valpekjøpere her, før levering av valp, og oppfordrer alle valpekjøpere til å gå på valpekurs - og å  følge opp med kurs i hundens første leveår. Jeg ønsker å følge opp etter levering - og vil gjerne bidra til at valpekjøpere får de verktøy de trenger for å skape sin drømmehund.


Norsk Cavalierklubb har i sine avlsretningslinjer at avlshunder skal ha utført hjertesjekk, kneleddsjekk (patella) og øyelysning utført av en spesialist. Hjertesjekk skal være gjort etter fylte tre år, og registreres i dogweb. Det skal derfor ikke benyttes hunder i avl som er under 3 år. Det anbefales at hund under 4 år parres med hund over 4 år.


Nye avlsregler ble vedtatt på NCKs årsmøte i juni 2018. Fra 1.1.2020 vil man ikke få registrert cavaliervalper i Norsk Kennelklubb, dersom ikke foreldrene har registrert en hjerteattest uten anmerkning i dogweb som er foretatt etter at hunden fylte tre år.


***********************************************************


Tidligere kull:

Kardemommebykullet (A) født 02.07.2011


Etterlengtetkullet (B) født 30.10.2013


C-kullet født 11.11.2014


Drømmekullet (D) født 02.06.2015Bildet viser 9 måneder gamle Irma som leker med Cemilies førstefødte valp Cemilies Tante Sofie, 5 uker gammel


*******************************************************************************Hjem