Historien under er fra den første parringen mellom Rosie og Hollywood høsten 2010. Det ble ingen valper, og i etterpåklokskapens navn er vi rimelig sikre på at vi var for tidlig ute. Jeg lar likevel historien stå der, og håper vi klarte det denne gangen  (mai, 2011)

Cemilies første kull blir til.....om hvordan det hele startet.....

Vel hjemme fra bryllupsreise i august ringer min gode venninne Eva fra Liljeskogen kennel. Eva gir meg en gave så stor så stor....om jeg kunne ha lyst til å låne hennes Rosie i høst – for Rosies tredje valpekull og Kennel Cemilie og mitt første? Om jeg har!!!

Dagene går med til spenning og venting. Flere tisper hos Eva får løpetid – og Rosie oppfører seg som om hun snart er på gang hun også...og damen begynner å hovne opp...og jeg venter...og venter...Planen er at jeg setter meg i bilen og kjører til Eva, henter Rosie og parrer henne – og tar henne med meg hjem etterpå. En Egypttur i oktober nærmer seg faretruende – også vi som var så sikre på at det kom til å skje før jeg dro...

30.september tikker sms inn fra Eva – Blod i dag! Og hos meg kribler det i magen :-) Jeg innser dog at her blir det knapt med tid, og Eva tilbyr seg å parre henne, så henter jeg henne hit etter Egypttur.

Rosie er en erfaren dame – og tidligere har hun blitt parret vellykket på 11 og 12 dag i løpetid. Overaskelsen var stor da Eva ringer allerede torsdag 7 oktober og sier at nå står hun...og er klar for parring. Litt før noen av oss hadde trodd igrunn. Den utvalgte far Hollywood er en opptatt herremann om dagen – damene står i kø for han og sammen med sin eier Unni er han i vinden i utstillingsringen. Etter hektisk telefonkontakt setter Eva seg i bilen og fyker over viddene til Unni – og første parring skjer torsdag kveld. Fredag laster Unni og hennes venninne Torill bilen med 10 hunder (heriblant Hollywood) og setter nesa mot NKK Hamar. Hollywood gjør rent bord på Hamar og blir BIR – og på hjemtur satser damene i bilen på å treffe Eva og Rosie for parring nr.2.

I nattens mulm og mørke avtaler de møteplass og første planlagte møtested var ved bomstasjonen mellom Kvinesdal og Lyngdal. En omkjøring pga sprengningsarbeider gjør sitt beste for å stikke kjepper i hjulene og neste forsøk ble på bensinstasjonen i Eiken i Hægebostad RV42. Med ti hunder og to damer skulle det bare mangle at man ikke velger omkjøringsveien for trailere og tok da ned igjen til Lyngdal og E39 – hvilket gjorde Eiken uaktuell som møteplass. Damene gir seg ikke og etter timelange omkjøringer og flere mislykkede forsøk på felles møtested finner de hverandre utenfor Bens Cafe på Helleland i Rogaland klokken ett om natten. En lett betuttet Hollywood og en svimmel Rosie møtes under gatelyktene i + 3 grader, og mens damene drikker kaffe og utveksler historier fra helgens begivenheter blir det full klaff fra de to håpefulle...

Nå er det venting som står på timeplanen. Snekring av valpekasse og maling av det nyoppsatte hunderommet i 2 etasje skal til. Aller først en liten tur til Egyptens land..og så kommer jeg fykende over til Eva for å hente Rosie. Som jeg gleder meg. Det kribler i magen av forventing...blir det vellykket? Kommer det valper?? Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet og se...

Tusen takk til Eva (Liljeskogen), Unni (Magic Charm) og Torill(Kvadriga) som ikke lar seg stoppe av hverken nattlige tider eller omkjøringer for min skyld!! Jeg har allerede fått bestilling på et navn fra trioen..det bare må bli «Driving me Crazy»... Så får vi se om det ender i det engelske – eller kanskje mer norske hjørnet med «Cemilies Omkjøring», «Cemilies Mellom Bakkar og Berg» eller kanskje «Cemilies Norge Rundt»! Den som lever får se :-))