Planer og kull


Alle vårens valper er solgt! 


Vi fikk goldenvalper 6.5.20. Vi vurderer forvert til en tispe. Bor du innen en times kjøring fra oss i Halden, og har lyst til å være aktiv med hund, ta kontakt hvis du tror dette er noe for deg.


Grunnet korona er alle videre valpeplaner lagt på is. Fordi jeg ikke vet når det blir valper igjen, har jeg også valgt å ikke sette opp ventelister. 


**********************************************************************************Min drøm for valper født her er at de skal bli like viktige for sine eiere, som mine hunder er for meg. Jeg synes preging og sosialisering er spennende, og viktig - og legger mye innsats i å skape trygge valper. Ved 8 ukers alder overtar valpekjøper stafettpinnen, og de første 8 ukene de har valpen hjemme er en viktig del av sosialiseringsfasen. Jeg har et mål om å holde kurs for valpekjøpere her, før levering av valp, og oppfordrer alle valpekjøpere til å gå på valpekurs - og gjerne følge opp med kurs i hundens første leveår. Jeg ønsker å følge opp etter levering - og vil gjerne bidra til at valpekjøpere får de verktøy de trenger for å skape sin drømmehund.


Ta kontakt hvis du kunne tenke deg en valp født her hos meg :-)

Kjøper du cavaliervalp har du rett til å få med deg kopier av begge foreldrenes helseattester, uansett hvilken oppdretter du handler med. Norsk Cavalierklubb har i sine avlsretningslinjer at avlshunder skal ha utført hjertesjekk, kneleddsjekk (patella) og øyelysning utført av en spesialist. Derimot har ennå ikke alle cavalieroppdrettere mulighet til å MRIscanne. Det anbefales at hund under 4 år parres med hund over 4 år.


Nye avlsregler ble vedtatt på NCKs årsmøte i juni 2018. Fra 1.1.2020 vil man ikke få registrert cavaliervalper i Norsk Kennelklubb, dersom ikke foreldrene har registrert en hjerteattest uten anmerkning i dogweb som er foretatt etter at hunden fylte tre år.


***********************************************************


Tidligere kull:

Kardemommebykullet (A) født 02.07.2011


Etterlengtetkullet (B) født 30.10.2013


C-kullet født 11.11.2014


Drømmekullet (D) født 02.06.2015Bildet viser 9 måneder gamle Irma som leker med Cemilies førstefødte valp Cemilies Tante Sofie, 5 uker gammel


*******************************************************************************Hjem