Valpenes fjerde uke

24.07.2011

Valpene har i dag begynt på sin 4 uke. Tenk hvor tiden går... I dag har de kommet ned i stua, og de andre hundene i familien var selvsagt veldig nysgjerrige på de små nykommerne. Her er noen bilder. Min lille Irma på 9 måneder er fantastisk med valpene - og hun elsker allerede de små....

Hei dere - velkommen til oss!

Går det ann å være så liten...????

 

Vi vil gjerne hilse på deg....

Hei  - Hvem er du?

Skal vi være venner?

Mor Rosa virker fortrolig med at Irma vil være med de små...

Irma: "Du har veldig fine valper Rosa"

Og mor har tydelig tiltro til "Tante Irmas" evner til å ta vare på de små...for nå tar hun litt fri...
Tuva følger med fra sidelinjen...

Ikke noe særlig mat å hente under denne magen...

Hei lille venn...

Se! Så fine de er!

 

Fremdeles 24.07

I kveld kom mine foreldre på besøk, og fikk for første gang treffe valpene. Og som ekte besteforeldre kom de på barselbesøk med gave til den nybakte mor :-)

    

Og barselbesøket fikk hilse på de små. Tror de synes det var veldig stas :-)

Rubygutten fant tonen med min far, og en god klø var skikkelig godt...

     

Og mamma og b/t gutten koste seg også....

      

25.juli

I dag har den største jenta rundet 1 kg! De vokser og legger så godt på seg - og det er en glede å se på dem. Alle de små har fått klippet klørne sine, og "Tante Irma" koser seg med de små. Lundehunden Emma er stadig borte og kikker inn i kassen til de små og logrer litt forsiktig. Og det virker som de setter pris på oppmerksomheten...

 

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jente nr 1 fikk tenner i går, og på resten av gjengen har brutt gjennom i dag!! Stor stas! (men kanskje ikke hos hun med puppen....) 

 

27.juli

Jeg koser meg SÅÅÅ med de fantastiske små valpene :-) I dag her de begynt å leke litt med hverandre. På ustø ben står de mot hverandre og bokser litt med snuten, mens de vakler. De bringer smilet frem - og er en utrolig herlig gjeng :-) Jeg bare gleder meg stort til de blir enda større - er litt stødigere på bena og fyker rundt som små pirajaer med sylskarpe tenner :-) I dag har jeg lagt inn noen leker til dem, og noen teskjeer og spiseskjeer. Vil gjerne at de skal synes det er helt greit å ta metall i munnen ;-)

Her er et lite bilde fra i går kveld - de to brødrene i het omfavnelse..

 

30.juli

I dag er valpene 4 uker! Tenk hvor tida flyr! Og de har fått sitt aller første smak av noe annet enn mors melk, og slurpet lykkelig i seg geitemelk fra en skål. Utrolig herlig å se dem :-) Jeg måtte jo selvsagt ta litt mer bilder da :-)

Og b/t gutten vår vimset litt omkring :-)

To som slurper i seg med glede :-) Jeg har lest at i starten så forstår ikke valpene at de må putte snuten ned i melken for å få i seg mer. Hvis de "kommer ut av det", dvs trekker opp hodet underveis vil de snut hodet oppover for å få tak i mer - selvom de står med bena i matfatet. Det stemte på den gjengen her også :-)

 I dag har de fått litt mer boltreplass i stua, og de prøver å sette opp litt tempo med det resultat at de beveger seg bakover i stedet for fremover og klager høylytt til alle som vil høre :-)  Og etter å ha oppdaget flere nye sider i livet sovnet de som steiner alle 4....

 

Jeg innser at jeg har slurvet denne uken og helt glemt fyrstikkbilder på onsdag. De utgår for denne uken, og jeg satser alt på å huske det kommende onsdag. Det er utrolig morro å følge med dem mens de gror til.

Ruby jente 1 Ruby gutt 1 B/T gutt 2 Ruby jente 2
24.7 980 745 650 720
25.7 1025 755 695 750
26.7 1070 775 740 775
27.7 1085 805 735 795
28.7 1135 850 770 840
29.7 - - - -
30.7 1180 915 815 885

Hjem    Tilbake til A-kullet        Til første uka    Til andre uka  Til tredje uka   Til Fjerde uka   Til Femte uka   Til Sjette uka    Til sjuende uka