Valpenes fjerde uke

Valpene har i dag begynt på sin 4 uke. Tenk hvor tiden går... I dag har de kommet ned i stua, og de andre hundene i familien var selvsagt veldig nysgjerrige på de små nykommerne. Her er noen bilder. Min lille Irma på 9 måneder er fantastisk med valpene - og hun elsker allerede de små....

Hei dere - velkommen til oss!

24.07.2011

Går det ann å være så liten...????

Vi vil gjerne hilse på deg....

Hei  - Hvem er du?

Skal vi være venner?

Mor Rosa virker fortrolig med at Irma vil være med de små...

Irma: "Du har veldig fine valper Rosa"

Og mor har tydelig tiltro til "Tante Irmas" evner til å ta vare på de små...for nå tar hun litt fri...

Tuva følger med fra sidelinjen...

Ikke noe særlig mat å hente under denne magen...

Hei lille venn...

Se! Så fine de er!

I kveld kom mine foreldre på besøk, og fikk for første gang treffe valpene. Og som ekte besteforeldre kom de på barselbesøk med gave til den nybakte mor :-)

Fremdeles 24.07

Og barselbesøket fikk hilse på de små. Tror de synes det var veldig stas :-)

Rubygutten fant tonen med min far, og en god klø var skikkelig godt...

Og mamma og b/t gutten koste seg også....

I dag har den største jenta rundet 1 kg! De vokser og legger så godt på seg - og det er en glede å se på dem. Alle de små har fått klippet klørne sine, og "Tante Irma" koser seg med de små. Lundehunden Emma er stadig borte og kikker inn i kassen til de små og logrer litt forsiktig. Og det virker som de setter pris på oppmerksomheten...

25.juli

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jente nr 1 fikk tenner i går, og på resten av gjengen har brutt gjennom i dag!! Stor stas! (men kanskje ikke hos hun med puppen....) 

Jeg koser meg SÅÅÅ med de fantastiske små valpene :-) I dag her de begynt å leke litt med hverandre. På ustø ben står de mot hverandre og bokser litt med snuten, mens de vakler. De bringer smilet frem - og er en utrolig herlig gjeng :-) Jeg bare gleder meg stort til de blir enda større - er litt stødigere på bena og fyker rundt som små pirajaer med sylskarpe tenner :-) I dag har jeg lagt inn noen leker til dem, og noen teskjeer og spiseskjeer. Vil gjerne at de skal synes det er helt greit å ta metall i munnen ;-)

Her er et lite bilde fra i går kveld - de to brødrene i het omfavnelse..

27.juli

30.juli

I dag er valpene 4 uker! Tenk hvor tida flyr! Og de har fått sitt aller første smak av noe annet enn mors melk, og slurpet lykkelig i seg geitemelk fra en skål. Utrolig herlig å se dem :-) Jeg måtte jo selvsagt ta litt mer bilder da :-)

Og b/t gutten vår vimset litt omkring :-)

To som slurper i seg med glede :-) Jeg har lest at i starten så forstår ikke valpene at de må putte snuten ned i melken for å få i seg mer. Hvis de "kommer ut av det", dvs trekker opp hodet underveis vil de snut hodet oppover for å få tak i mer - selvom de står med bena i matfatet. Det stemte på den gjengen her også :-)

 I dag har de fått litt mer boltreplass i stua, og de prøver å sette opp litt tempo med det resultat at de beveger seg bakover i stedet for fremover og klager høylytt til alle som vil høre :-)  Og etter å ha oppdaget flere nye sider i livet sovnet de som steiner alle 4....

Jeg innser at jeg har slurvet denne uken og helt glemt fyrstikkbilder på onsdag. De utgår for denne uken, og jeg satser alt på å huske det kommende onsdag. Det er utrolig morro å følge med dem mens de gror til.


Ruby jente 1

Ruby gutt 1

B/T gutt 2

Ruby jente 2

24.7

980

745

650

720

25.7

1025

755

695

750

26.7

1070

775

740

775

27.7

1085

805

735

795

28.7

1135

850

770

840

29.7

-

-

-

-

30.7

1180

915

815

885